Gadácsi Autó- és Motor Márkakereskedés és Szerviz

Autókereskedo Keszthely
Telefonáljon ma

Nincs Vélemény
Cím
Tapolcai út 54. Map
Place
8630  Route Keszthely
Landline
(83) 511 040
E-Mail
info@gadacsi.hu
Facebook
GadacsiCsoport
Website

Leírás

A marcali Gadácsi Autóház A KIA, a FIAT hivatalos viszonteladója. Marcali központjában tekintheti meg a kínált márkák választékát. Az autók mellet motorok forgalmazásával is foglalkozunk. Benelli, Piaggio, Keeway, Gilera, Vespa, Aprilia, Kymco, Tauris márkák teljes típusválasztékát kínáljuk. Próbálja ki, szeressen bele és vigye haza! A KIA személyautók minden típusát ajánljuk. A Kia-ban mindig otthon érezheti magát az utakon. A KIA-ban biztosan megtalálja az elképzelését. 7 év garancia jár a márkához. Már forgalmazzuk a Hybrid technológiás KIA modelleket is. Marcaliban is a FIAT márka teljes palettáját kínáljuk a személyautóktól a haszongépjárművekig. A kiemelt FIAT 500-as modell számos variációban választható mindenkinek igénye és kedve szerint. Munka? Akkor a FIAT Márkafüggetlen szervízünk várja a bajba jutott vezetőket. Szolgáltatásaink közé tartozik a helyben végzett műszaki vizsgáztatás, az eredetiségvizsgálat és az alkatrészkereskedelem. Gázüzemű autók vizsgáztatása. Karambolos autóját is újjá varázsoljuk. Intézzük a biztosítást és karosszéria műhelyünkben autója visszanyeri eredeti formáját.

Gadácsi Autó- és Motor Márkakereskedés és Szerviz can be found at Tapolcai út 54. . The following is offered: Autókereskedo - In Keszthely there are 2 other Autókereskedo. An overview can be found here.

Keywords autószerviz, használtautó, autó, alkatrész értékesítés, műszaki vizsgáztatás, eredetvizsgálat, karosszéria javítás, karosszéria fényezés, kárügyintézés, klíma javítás, klíma töltés, motorkerékpár értékesítés, robogó, motorkerékpár szerviz, alkatrészeladás.

Értékelések

Ez a felsorolás nem vizsgálták még:

Az Ön véleménye Gadácsi Autó- és Motor Márkakereskedés és Szerviz

Give stars

Nyitvatartási

Fizetési módok

Cash , Invoice , MasterCard

Üzletágak

Autókereskedo
(83)511040 (83)-511-040 +3683511040

Map Tapolcai út 54.

Loading map...