1923-ban a nagy- és dédszülők által létrehozott mészárszék helyén van ez a kis üzem. Akkoriban a ''szántóföldtől az asztalig'' elv érvényesült: állattartás, vágás, feldolgozás, értékesítés egy helyen történt. A mai város közepén a hatósági előírások miatt a vágás már nem itt történik. Hozzánk az alapanyag már vágva, félben illetve negyedben érkezik. Ezért nagyon fontos a megbízható hazai termelők, beszállítók kiválasztása. Üzemünkben csak és kizárólag Magyarországon hizlalt és nevelt állatok kerülnek feldolgozásra. A gyártás modern eszközökkel, a hagyományokra megtartva történik. Saját készítésű felvágottakkal, kolbászokkal és különleges készítményekkel várjuk önöket üzletünkben.
Keywords virsli, húskenyér, sonka, füstölt áru, húsvéti sonka, hurka, kolbász, marhahús, grill termékek, tőke hús, sertéshús, hagyományos ízek, büfé, étterem.
Visa , Cash , MasterCard
Loading map...