Opendi Stadtbranchenbuch
Kéhli Vendéglő
Vállalkozás ingyenes hozzáadása
Load map

Kéhli Vendéglő

Étterem Budapest
Telefonáljon ma

Nincs Vélemény
Cím
Mókus u. 22. Map
Place
1036  Route Budapest
Cím
Mókus u. 22., 1036 Budapest
Landline
(30) 203 1466
E-Mail
ceceigergely@gmail.com
Facebook
fb.com
Website
Yext Logo

Leírás

Tisztelt Vendégeink! Szeretettel köszöntöm Önöket e ''mesemondó'' házban, melyben 1899 tavaszán a szorgalmas és vendégszerető Kéhli család megnyitotta kisvendéglőjét, és olyan gondossággal vezette, hogy Kéhli Mama neve már életében fogalommá vált. Több, mint negyedszázada már, hogy eltűnt egy hajdan volt Óbuda, földbesüppedő házaival, mesterműhelyeivel, apró boltocskáival; bohémeket, művészeket, szerelmes kisasszonyokat becsalogató kiskocsmáival. Hála hajdan volt híres-nevezetes törzsvendégének, a nagy magyar írónak, Krúdy Gyula úrnak, túlélte a megsemmisülést és megmaradt. Az illatok, az ízek, a színek és a szerelmes kisasszonyok poétája, Krúdy Gyula úr még ma is elringat és elvarázsol szavaival e falak közt. Megidézi az egyszerű emberi örömök hangulatát, a barátság és szeretet hétköznapi ünnepeinek erejét, amelynek részesévé válni igazán jó érzés az új évezredben is.

Kéhli Vendéglő can be found at Mókus u. 22. . The following is offered: Étterem . In Budapest there are 1473 other Étterem. An overview can be found here.

Keywords Kéhli Vendéglő, éttermek, vendéglátás, restaurant, rendezvények, esküvők, vendéglő, kerthelyiség, tradicionális magyar konyha, cigányzene, magyaros étterem, Krúdy, Óbudai hangulat, élőzene, kisvendéglő.

Értékelések

Ez a felsorolás nem vizsgálták még:

Az Ön véleménye Kéhli Vendéglő

Give stars

More Étterem in your neighborhood

Lajos Utca 1036 Budapest 3
Lajos Utca 1036 Budapest 3
Lajos Utca 1036 Budapest 3
Lajos Utca 1036 Budapest 3
Perc Utca 1036 Budapest 3
Árpád fejedelem útja 94 1036 Budapest

Napfényes Cukrászat

Kiskorona u. 8. 1036 Budapest
Yext Logo

Üzletágak

Étterem