Autómentés Pécs

Autó karbantartás és javítás Pécs
Telefonáljon ma

Nincs Vélemény
Cím
Tömörkény István u. 53. Map
Place
7693  Route Pécs
Landline
(70) 502 3338
E-Mail
peugeotbonto@gmail.com
Website
Yext Logo

Leírás

Fő tevékenységeink: Sérült, műszaki hibás járművek mentése, műszaki vizsgára szállítás, valamint helyszíni segélyszolgálat és gumijavítás, ha kell csereautót, bérautót tudunk biztosítani. A szervízhátterünk az autója minden hibáját kijavítja. Mire figyeljen ha a gépkocsit az úton kell hagyni! A sérült mozgásképtelen műszaki hibás jármű az úton baleseti veszélyforrás! A lehető leghamarabb jelezni kell a közlekedés résztvevőinek a veszélyt! Láthatósági mellényt azonnal fel kell húzni nappal is, majd az elakadásjelző háromszöget minimum 50 méterre a jármű mögött az úttesten elhelyezni. Ha kanyarban vagy, közvetlenül utána áll a jármű, akkor a kanyar elé kell rakni. Az úttesten tartózkodni veszélyes! Ha van rá lehetőség, akkor a segítség megérkezéséig az úttól távolabb, védett helyen (fa, árok, szalagkorlát) mögött érdemes várakozni. Ha a jármű villamos rendszere engedi, működőképes, akkor a vészvillogót ne kapcsolja ki! Korlátozott látási viszonyoknál vagy éjszaka a helyzetjelző is legyen felkapcsolva! Ha nem működnek a villogó vagy jelzőberendezések, akkor rögzítsen egy láthatósági mellényt a járműre annak ablaktörlőjére vagy az antennára. A legnagyobb segítség a mentésben résztvevők számára, ha meg tudja határozni a saját helyzetét. Ezt a legkönnyebben a navigációs eszközzel teheti meg úgy, hogy a gépen megnézi a helyszín GPS koordinátáit. Ha nincs navigáció az autóban, akkor használja a mobiltelefon helymeghatározóját.

Autómentés Pécs can be found at Tömörkény István u. 53. . The following is offered: Autó karbantartás és javítás - In Pécs there are 1 other Autó karbantartás és javítás. An overview can be found here.

Keywords autómentés, autómentő, autósegély, autó vontatás, karambolos autó, baleseti asszisztens, traileres vontatás, 0-24, éjjel-nappal.

Értékelések

Ez a felsorolás nem vizsgálták még:

Az Ön véleménye Autómentés Pécs

Give stars

Nyitvatartási

Logo

Üzletágak

Autó karbantartás és javítás
(70)5023338 (70)-502-3338 +36705023338

Map Tömörkény István u. 53.

Loading map...