Phonebook Székesfehérvár

Kelemen Mérnöki Iroda Kft. Tűzjelző rendszerek tervezése, gyengeáramú rendszer, tűzvédelem, füstelvezetés, kamera rendszerek

Phonebook Székesfehérvár
Digitális névjegykártyánk

Cím
Kecskeméti utca 2.
Place
8000  Székesfehérvár
Landline
(20) 340 4930
E-Mail
kelemen@kelemen-mi.hu
Facebook
kelmeriro
Website
www.kelemen-mi.hu

Leírás

Tevékenységünk tervezői, illetve szakértői szinten felöleli a tűzvédelem teljes spektrumát. A fő tevékenység, az igazi szerelem a tűzjelző rendszerek tervezése. Foglalkozunk továbbá a tűzvédelmi műleírások készítésétől kezdve, a tűzoltó rendszereken át az összes gyengeáramú hálózat tervezésével. Különféle szakértői vizsgálatok keretében például rétegvastagság méréssel, füstáramlás próbával, hangnyomásméréssel állunk megrendelőink rendelkezésére. Kapcsolt cégeinkkel a kivitelezés, a rendszerek karbantartása is megoldható. Több évtizedes szakmai tapasztalatunk biztosítja a sikeres munkavégzést. A tevékenységekkel kapcsolatban, a vonatkozó szabályoknak megfelelően rendelkezünk a szükséges engedélyekkel. Javasoljuk, hogy minden az építkezéssel, kivitelezéssel a tűzvédelem területén felmerülő problémájával keressen fel bennünket.

Keywords tűzjelző rendszerek tervezése, tűzvédelem, tűzjelző rendszer karbantartása, tűzvédelmi szakértő, tűzoltó rendszerek, tűz, tűzjelző, gyengeáramú rendszerek tervezés, gyengeáramú rendszerek kivitelezése, hő- és füstelevezető rendszerek karbantartása, tűzgátló ajtók és kapuk karbantartása, menekülési irányt jelző irányfények karbantartása, behatolásjelző rendszerek karbantartása, videómegfigyelő rendszerek karbantartása, tűzgátló lezárások készítése, ellenőrzése.

Értékelések

Ez a felsorolás nem vizsgálták még:

Nyitvatartási

Fizetési módok

Cash , Invoice

Üzletágak

Phonebook
(20)3404930 (20)-340-4930 +36203404930 (20)9710195 (20)-971-0195 +36209710195

Map Kecskeméti utca 2.

Loading map...